Kontorsstädning och underhåll

Ett rent kontor och arbetsmiljö gör stor skillnad. Ingen gillar att arbeta på ett smutsigt skrivbord, en överfylld papperskorg tjänar inte längre sitt syfte. Regelbunden kontorsstädning är inte bara mycket viktig för anställdas motivation. När uppmärksamhet ägnas åt renlighet känner kunder, patienter och besökare sig mycket mer bekväma och du får ett intryck av kompetens och allvar.

ATT VÄLJA EN PÅLITLIG TJÄNSTELEVERANTÖR

Alla kan rengöra, i de flesta fall Det är dock tillrådligt att anställa en professionell tjänsteleverantör för kontorsstädning eller regelbunden rengöring av underhåll. Eftersom rengöring också är ett hantverk: rengörs olika material och ytor med lämpliga rengöringsmedel? Naturligtvis kan du bara köpa ny kontorsutrustning varje år om du har råd. Det är emellertid mer fördelaktigt att välja professionell rengöring och vård. Våra experter är snabba, effektiva och erfarna. Vi har tagit hand om rengöring av kontor och underhållsrengöring i och runt om Stockholm i många år åt våra nöjda kunder. Våra välutbildade städspecialister – missar inte ens den minsta damm fläcken, och framför allt vet vi var vi ska titta för att ta även den smuts som gillar att dölja sig. Låt oss rengöra fönster, vi glömmer inte tätningarna och att ta hand om ramen. Fönster är dyra och det är viktigt för oss att leverera bästa möjliga resultat för våra kunder.

FLEXIBEL KONTORSSTÄDNING – ENLIGT DINA ÖNSKEMÅL

Det är ofta tillrådligt att endast rengöra kontoret eller företagsrummen efter avslutad verksamhet när det inte längre finns någon som jobbar dör och utrymmet inte längre används. Som en artig tjänsteleverantör för rengöring av kontor och underhåll erbjuder vi vår tjänst exakt när du behöver den. Dessutom kan du som klient fatta mycket exakta beslut och specificera exakt vad som ska rengöras och med vilket intervall. Du kan boka eller avregistrera flexibelt, vad som ska rengöras hur och när, för bästa resultat håller vi en öppen dialog med våra kunder.