Kontorsstädning Haninge

Vi ser till att din arbetsplats blir ett rent nöje. Ta hjälp av Clean Städ för professionell kontorsstädning i Haninge idag!

kontorsstädning Haninge

Vi ser till att din arbetsplats blir ett rent nöje. Ta hjälp av Clean Städ för professionell kontorsstädning i Haninge idag!

kontorsstädning i Haninge

Forskningen är entydig – Ren och fin arbetsmiljö ökar såväl välmående som effektivitet i arbetsstyrkan. Tyvärr finns det fortsatt många arbetsplatser i Haninge som saknar högkvalitativ kontorsstädning. Arbetsplatser där badrum, kök och allmänna ytor i lokalerna pyntas med smuts, damm och skräp av olika slag. Det finns helt enkelt ett stort behov av professionell kontorsstädning i Haninge, och Clean Städ finns för att möta detta behov!
certifiering
Vi är en certifierad städfirma med ansvarsförsäkring som garanterar både kundens och vår egen trygghet.
anpassade tjänster
Våra kunder kan enkelt ändra intervall på städningen. Vi erbjuder kort bindning eftersom städbehovet snabbt kan ändras.
låga priser
Vi erbjuder marknadens lägsta priser på både kontorsstädning och övriga städtjänster.

Clean Städ – Haninges bästa kontorsstädning!

Om du letar efter ett företag som kan hjälpa dig att hålla rent på ditt kontor kan du glädjas åt att sökandet är över. Clean Städ erbjuder nämligen den bästa kontorsstädningen i Haninge. Varje år hjälper vi mängder av företag, organisationer och föreningar i olika branscher och av varierande storlek med städning.

Vill du komma i kontakt med Clean Städ för bokning av eller frågor om kontorsstädning i Haninge? Ring eller maila oss redan idag för att ta del av våra erbjudanden!

Behöver ni kontorsstädning?

Vad ingår i kontorsstädning i Haninge?

Beroende på vilken bransch och verksamhet som Clean Städ i fråga ägnar sig åt kan och bör tjänsten anpassas. Vissa organisationer drar helt enkelt på sig mer skräp än andra, och behöver därför tätare intervall av kontorsstädning i Haninge. Bortsett från enskilda tillval och intervaller finns det vissa städrutiner som ingår i all städning. Dessa är som följer:

kök

Ju fler anställda på kontoret, desto viktigare är det att hålla rent i köket. När vi utför kontorsstädning i Haninge rengör vi köket noggrant varje gång vi kommer på besök. Detta är utan tvekan en av de hårdast drabbade miljöerna på kontoret vad gäller skräp och smuts. Därför är det också en av de allra viktigaste miljöerna att städa ordentligt vid kontorsstädning i Haninge. Golvet dammsugs och våtläggs, bord och bänkar torkas av, kaffemaskin rengörs och soporna avlägsnas.

badrum

9-timmarsdagar innebär många toalettbesök. Många toalettbesök kräver regelbunden städning av badrum. Vid vår kontorsstädning i Haninge är städning av toalettsits, handfat och badrumsgolv en mycket viktig del. Hygienen i badrummet har nämligen en stor påverkan på trivseln på arbetsplatsen.

allmänna ytor

Även om kök och badrum tillhör två av de ”rum” som är hårdast drabbade så består de flesta kontor mest av allmänna ytor. Dessa är förstås också viktiga att hålla efter, och därför något vi rengör varje gång vi utför kontorsstädning i Haninge. Golven dammsugs och våttorkas. Alla bord, bänkar och hyllor dammtorkas. Rengöring av entrén till kontoret är något vi är extra noga med vid kontorsstädning i Haninge. Detta har två orsaker: 1) För att de anställda ska mötas av en ren och fin arbetsmiljö då de kommer till jobbet. 2) För att eventuella kunder och andra intressenter ska få ett gott första intryck av arbetsplatsen.

möjliga tillval

Behovet av kontorsstädning i Haninge varierar. Det beror bland annat på hur stora lokaler det handlar om, hur många som arbetar där och vad organisationen sysslar med. Därför ser vi det som en självklarhet att erbjuda anpassad kontorsstädning i Haninge. Ett tillval som du, som kund, kan göra är bland annat fönsterputsning. Det enklaste sättet att ta reda på vilka tillval du kan göra är att kontakta oss direkt.

Få mer information

Vill du komma i kontakt med oss för konsultation gällande Lorem i lorem?

4_Rektangel@2x

vårt företag

Det finns tyvärr gott om oseriösa städfirmor i staden. Som tur är så tillhör Clean Städ inte dessa! Vi erbjuder seriös och professionell kontorsstädning i Haninge till konkurrenskraftiga priser. Vår verksamhet bygger på följande:

Städkvalitet

Vi vet hur kontorsstädning i Haninge ska skötas på bästa sätt. Vår personal har nämligen utfört den här typen av tjänster i staden under många år. När du tar hjälp av oss för kontorsstädning i Haninge kan du alltid räkna med att vi genomför jobbet på bästa möjliga sätt!

kolllektivavtal

Anställningstrygghet för personalen är A och O för oss på Clean Städ. Därför omfattas alla i vår professionella städstyrka av kollektivavtal.

anpassningsbara tjänster

Städbehov varierar. Som företag kan förändringar vad gäller personal, verksamhet och kontor gör att behovet av kontorsstädning i Haninge skiftar. Ibland kan det handla om att ett tätare intervall av städning önskas, men även glesare frekvens kan ibland vara nödvändigt. Det är detta faktum som gör att vi på Clean Städ tror på korta bindningstider vad gäller kontorsstädning i Haninge.

Transparens och dialog

Dialog föder lyckade samarbeten. Som kund av vår kontorsstädning i Haninge får du en egen kontaktperson. Denna person kan du enkelt och smidigt kontakta för frågor om städning, priser och andra relaterade funderingar.

Varför kontorsstädning i Haninge?

Vissa människor har turen att jobba på arbetsplatser med hög trivselnivå. Arbetsplatser där arbetsuppgifter, arbetskamrater, verksamhetsledning och arbetsmiljö fungerar utmärkt. Andra människor har inte samma tur. De tvingas gå till arbetsplatser där det finns brister i någon av ovanstående trivselkomponenter.

Det finns många orsaker till varför man trivs eller vantrivs på sin arbetsplats. På Clean Städ vet vi att renlighet i arbetsmiljön är en sådan orsak. Som företagsledare kan du räkna med att både trivsel och produktivitet går upp om din personal trivs i lokalerna. Detta uppnås med hjälp av professionell kontorsstädning i Haninge.

Låter det intressant? Vilken tur att du hamnade hos just oss på Clean Städ! Vi utför nämligen kontorsstädning i Haninge, och vi hjälper dig gärna att regelbundet hålla efter just ert kontor.

Kontakta oss redan idag för att få veta mer om vår kontorsstädning i Haninge!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.