KONTORSSTÄDNING: FASADRENGÖRING

Är det verkligen nödvändigt att rengöra din fasad? Du kanske inte tror det och du är inte ensam! Många vet inte att det är viktigt att städa fasaden. Fasaden är mellan dina inre utrymmen och yttre förhållanden varje dag. Fasadens funktion är därför skyddande och är en mycket viktig del av ditt hus eller lägenhet. Om du upprätthåller fasaden ordentligt och planerar en tillfällig rengöring är renovering mindre nödvändig.

Din byggnad blir smutsig obemärkt, stenar blir mörkare och det skapar ett dåligt utseende. Det finns ett antal stora fördelar med att rengöra och underhålla din fasad.

  • Din byggnad kommer att ha ett rent och uppdaterat utseende.
  • Din byggnad blir mer skyddad av fasadstädning.
  • Du förhindrar skador och slitage.
  • Väggarna är väl skyddade mot fukt.
  • Värdet på fastigheten ökar.

OLIKA RENGÖRINGSTEKNIKER

Fasadrengöring förlänger livslängden på fasader och ger din byggnad ett vackert friskt utseende. Men på vilka sätt kan du rengöra din fasad? Det beror på materialet i fasaden och typen av förorening, vilken rengöringsteknik som måste användas. Tänk på högtryck, ånga, torrisblåsning eller kemtvätt. Naturligtvis är varje situation annorlunda. En specialist bestämmer vilken teknik som är bäst för rengöring av dina väggar. De har kunskap och erfarenhet för att på ett säkert, snabbt och effektivt sätt ta bort all smuts, graffiti, tuggummi och annat skölj från din fasad.

Vilken rengöringsteknik som krävs för att rengöra din fasad beror därför på ett antal faktorer. Vi som städfirma i Stockholm är specialiserade på kontorsstädning där vi även tar hand om fasadrengöringen, kontakta oss så kan vi fastställa ett städningsschema.