Kontorsstädning: Damning

Damma på kontoret – varför är det så viktigt?

De flesta av oss tillbringar större delen av vår dag på kontoret, åtta timmar, och ofta mer. Vi spenderar oftast mer tid på jobbet än med familjen. På ett dygn så tillbringar vi en tredjedel av tiden, det vill säga praktiskt taget en tredjedel av vårt arbetslivsliv, på jobbet.

Så vi tillbringar alltså mycket tid på kontoret. Detta innebär att förhållandena där vi arbetar är av enorm betydelse för oss. Om dessa förhållanden är dåliga under en lång tid, har detta en stor inverkan på vårt välbefinnande. Damm som samlas på kontoret är det bästa exemplet på ett stort problem som uppstår genom onödigt slarv.

Hälsa är viktigast

Vi som arbetar med städning i Stockholm, vet att det viktigaste argumentet för en dammfri arbetsplats alltid bör vara hälsan för dem som måste tillbringa halva dagen på kontoret. Vilka är hälsokonsekvenserna av att arbeta i ett rum där arbetsytan, hyllorna och datorerna alltid är täckta av damm? I de flesta fall är konsekvenserna av inandning av damm ofta inte så allvarliga, men det kan också finnas effekter som är mycket farligare och som vi inte skulle förvänta oss av lite damm. Till exempel kan astma utvecklas och till och med en ökad risk för att utveckla cancer.
Att torka av vanligt damm kan förhindra allvarliga sjukdomar. Ditt kontorsrengöringsteam i Stockholm vet om detta och tar bort dammet i ditt kontor så att dina anställda förblir friska.

Mer komfort på jobbet

Ett annat argument för regelbunden damning är anställdas motivation. Det är lättare att arbeta bättre och mer bekvämt på ett rent kontor än på ett där borden är täckta med ett tunt, grått lager av damm och dammråttorna ligger i varje hörn. Med varje nysning och hostning sprids bacillerna runt i rummet via dammet.
Bli av med dammet på ditt kontor och se till att det inte kommer tillbaka igen, anställ oss som städfirma för din kontorsstädning.

Det goda intrycket

Sist men inte minst är varje kontor också en mötesplats med kunder och affärspartners. Så om affärslokalerna är väl underhållna och dammfria så har du kanske redan innan ni sagt ett ord till varandra gett ett bra intryck. Låt vår rengöring alltid hjälpa dig att göra ett fantastiskt första intryck med företagskunder!