Bekämpa bakterier

Hygien är mycket viktigt. När du befinner dig i en ohälsosam miljö ökar risken för sjukdomar. En ostädad miljö är en perfekt plats för bakterier och virus att sprida sig. Att bekämpa dåliga bakterier skapar en å andra sidan hygienisk miljö. I den här bloggen ger vi dig tips om hur du bäst kan hantera detta!

HUR KAN JAG BEKÄMPA BAKTERIER?

Det finns flera sätt att hålla det rent omkring sig. Du kan bekämpa bakterier och virus på två sätt: sterilisera och desinficera. När du steriliserar ett rum dödar du i praktiken alla bakterier. Detta är hygieniskt, men det är inte bra för dig och de människor som är i rummet mycket. Din resistens minskar eftersom du inte kommer i kontakt med bakterier. På grund av detta så är det bättre alternativet att desinficera. Denna metod innebär att du minskar antalet bakterier men ändå inte tar bort alla, det är hygieniskt, men också bra för dig på lång sikt.

HUR DESINFICERAR JAG ETT RUM ORDENTLIGT?

Vid desinficering av ett rum finns det vissa saker att se upp för. Vi har listat dem åt dig:

– Använd inte för mycket medel. Detta gör inte att det blir renare och dessutom är det dåligt för miljön och din egen hälsa.
– Blanda aldrig rengöringsprodukter. Detta kan leda till kemiska reaktioner som är skadliga för din egen hälsa
– Använd en ny rengöringsduk för alla rum så att du inte tar bakterier som finns kvar på duken till ett annat rum.
– Något som alla glömmer; rengör dina rengöringsredskap efter att du är färdig!

Utöver rätt kunskap om hygien, sysselsätter vi också oss också med kontorsstädning, detta sköts av certifierade personer. Letar du efter ett städföretag i Stockholm som kan ta hand om allt städjobb som du kommer behöva? Vi är tillgängliga dygnet runt. Vi strävar alltid efter bästa kvalitet och service.